Deelauto's in eigen garage van Hoogkade

Gebouw Hoogkade en Hoogwerf delen dezelfde parkeergarage van circa 180 particuliere plaatsen op Java Eiland in Amsterdam. Voor Java Electric een perfect startpunt om te laten zien dat Java-eiland klaar is voor elektrische deelauto's vanuit de eigen garage. Het geeft ons schonere lucht, meer gemak, geen uitlaatgassen en minder auto's.

Laadstations

 

Door de groeiende behoefte om elektrisch te gaan (deel-)rijden is er veel vraag gekomen naar laadpunten.

Het bestuur van VvE Hoogkade heeft met advies- en innovatiepartner Pooom! een technisch hoogstaande oplossing bedacht voor de parkeergarage. Deze wordt momenteel geïnstalleerd. Na de zomer kunnen de eerste laadstations in gebruik worden genomen. Voor meer informatie of een advies ga naar samenladen.nl

 

Overleg bewoners

Er blijkt bij de bewoners van Hoogkade veel interesse te zijn voor deelauto's. Java Electric stimuleert dit enthousiasme en heeft divers overleg gevoerd met bewoners. In deze gesprekken is het duidelijk geworden welke behoefte er is. Tevens zijn meerdere autoaanbieders benaderd. Een passende oplossing werd er gevonden door gebruik te gaan maken van een collectieve leaseconstructie.  Alle deelnemers kunnen nu zorgeloos elektrisch rijden. 

Start met deelauto's

Java Electric wil na de zomer starten met een aantal nieuwe Nissan Leaf's in de parkeergarage. Een hele mooie deelauto met rond de 300km aan actieradius. Activeren en reserveren doe je met je smartphone. 

Ben je bewoner en enthousiast geef je dan op middels ons digitale formulier

Wil je eerst nog meer weten kijk dan bij onze FAQ. Kan je nog niet vinden wat je zoekt stuur ons dan een email met je vragen en wij beantwoorden ze graag.